Vile si apartamente noi

 Noutati pe site!

Linkuri rapide
Rezidentiale in Domenii prin Victoria Consult!
Anunturi imobiliare doar in ansambluri!
Ponturi imobiliare: fii pe faza!
Interviuri: intelege ce se intampla!
Descopera blog-ul nostru! rezidentiAlex.ro, primul blog de imobiliare din .ro!

Proiecte rezidentiale

Sunset Villa

Sunset Villa

Ideea care a stat la baza acestui miniproiect rezidential este de a oferi tinerelor familii case moderne, situate intr-o zona buna si la un pret imbatabil. Iar toate acestea au trebuit realizate fara rabat la calitate, pentru ca vorbim de un ansamblu rezidential “girat” de Victoria Consult. Sa detaliem: o zona de vile din Otopeni (str. Mesteacanului), nu de parte de un Mega Image Doua tipuri... (citeste tot)
Corbeanca Forest

Corbeanca Forest

Corbeanca Forest este unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale finalizate din Corbeanca si este format din 101 vile. Nou! Casele sunt disponibile si pentru inchiriere la pretul de 800 E + TVA Avantajele ansamblului rezidential Corbeanca Forest sunt: Amplasament: cel mai usor accesibil proiect rezidential din zona, fiind situat doar la 1.5 km de DN1. In acelasi timp vilele sunt situate langa... (citeste tot)
Imobil Mircea Vasilescu 12-14

Imobil Mircea Vasilescu 12-14

Imobilul din Str. Cpt. M. Vasilescu 12-14 este amplasat in zona centrala a Bucurestiului, in imediata apropiere a Pietei Unirii – la doar 700 m. Zona este una linistita si cu real potential fiind incadrata de cai de acces importante - Bulevardele Regina Maria, Marasesti si Unirii, precum si de puncte de interes si zone de relaxare in vecinatate precum centrul istoric al capitalei, Palatul Parlamentului,... (citeste tot)
Cosmopolis

Cosmopolis

Unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale din Romania. Unul dintre cele mai spatiate (promisiunea initala 60% verdeata, 40% oras a fost respectata). Unul dintre cele mai relaxante stiluri de viata propuse de un ansamblu rezidential. Una dintre cele mai bune oferte ale momentului! Cosmopolis este un ansamblu rezidential in care locuiesc deja peste 1500 de oameni. Cosmopolis ofera apartamente in... (citeste tot)
Ansamblu vile str. Petre Aurelian 21

Ansamblu vile str. Petre Aurelian 21

In sectorul 1, la doar 1 minut de lacul Grivita, intr-o zona linistita cu cladiri cu regim de inaltime scazut se gaseste un cochet ansamblu format din 4 vile duplex. Locuintele sunt amplasate pe un teren de cca 175 mp si au o supratafa utila de 200 mp (240 mp suprafata utila desfasurata). Cu o arhitectura moderna, cu camere de suprafete corecte si inzestrate cu finisaje de calitate acest locuintele... (citeste tot)
Lacul Tei 31-33

Lacul Tei 31-33

Lacul Tei 31-33 este gandit ca un imobil exclusivist, aflat intr-o zona centrala a Bucurestiului, cu acces facil la principalele mijloace de transport in comun, dar in acelasi timp o zona verde si linistita. Am ales aceasta locatie astfel incat sa beneficieze, pe o raza de mai putin de 5 minute de mers pe jos sau cu masina, de toate facilitatile si punctele de interes de care ati putea avea vreodata... (citeste tot)
Forest Villa

Forest Villa

Complex rezidential cu o arhitectura spectaculoasa dezvoltat in in Magurele, in cea mai buna zona rezidentiala acestui oras din sud-vestul capitalei. Forest Villa (cunoscut si sub numele de Quantum Residence) este un cochet proiect imobiliar avand un cu regim de inaltime D+ P+3 care are in componenta studiori cu curte engleza, apartamemete de 2 si 3 camere ce dispun de gradina proprie si chiar si duplex-uri/... (citeste tot)

Interviul lunii

Ahmet Buyukhanli, Cosmopolis: Am reusit sa echilibram oferta noastra cu cererea existenta

Ahmet Buyukhanli, Cosmopolis: Am reusit sa echilibram oferta noastra cu cererea existenta

Am avut placerea sa vorbim cu dl Ahmet Buyukhanli de la Opus Land Development, dezvoltatorul proiectului imobiliar Cosmopolis, despre imobiliarele in Turcia si depsre modul in care experienta acumulata de Grupul Buyukhanli in Istanbul a contribuit la... (citeste tot)